magyarangolnemet

Keresés az oldalon:

Szerkezeti lakatos munkák

Vállalkozásunk több, mint húsz éves múlttal rendelkezik az acélszerkezet gyártás terén. Az építőipari kivitelezések megnövekedett igényeinek köszönhetően saját acélszerkezet gyártó részleget hoztunk létre miskolci telephelyünkön, mely az elmúlt évek tapasztalatainak és állandó fejlesztéseinek köszönhetően olyan acélipari termékeket kész előállítani, melyek magas műszaki színvonalat képviselnek nem csak a hazai, de az európai piacok résztvevői számára. is

Az acélszerkezet gyártás területén nemcsak lakossági célú, de kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági létesítmények acél vázszerkezeteit gyártjuk és felület kezeljük, melyek között megtalálhatóak a legkülönfélébb egyedi tervezésű kovácsolt vas jellegű kerítés-, korlát-, pódium-, csarnok-, portál és modern építészeti objektumok homlokzati felületeinek, lépcső-, és járófelületeinek rácsos tartószerkezetei, melyek szélsőséges környezeti-, vagy agresszív ipari körülmények hatásaival szemben is ellenállóak.

Szakembereinkkel vállaljuk az elkészített szerkezetek kiszállítását, helyszíni beépítését és szerelését is.

A gyártási feladatokat 850 m2-es műhelyünkben végezzük, hangsúlyt fektetünk a gyártáshoz szükséges géppark folyamatos fejlesztésére.

Cégünk havi 10 tonna gyártási kapacitással rendelkezik horganyzott és tüzihorganyzott kivitelben. Elvégezzük bármilyen egyedi acélszerkezet gyártását, szükség szerint akár kovácsoltvas kivitelben is.